Curs de Mecanografia

Pràctiques per alumnes amb ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA

Lliçó 4 - Paraules, frasses, paràgrafs

Exercici 1

algunes lletres del teclat espanyol, en català no són utilitzats, per exemple, la ñ.
Exercici 2

escribiu paraules que comencin amb la w, whisky, wasabi, wapiti, wakame, wilton, wankel, walden, wagner, wadais.
Exercici 3

per aquells que no tenen un teclat en català, deuran utilitzar el teclat espanyol internacional, on la lletra ñ, encara que no participa, així com la ç, que no participa al llenguatge espanyol.
Exercici 4

també trobareu paraules amb més lletres, wulfenita, wolfràmic, wolframat, witherita, whiskeria, westfalia, wsleyans, wesleyana, wenlockia.
Exercici 5

combinem paraules amb diferents lletres del abecedari: wahhabisme, wagnerisme, wagneriana, xamosa, xambra, xeremia, xambonada, xamanista, feroç, jaços, emboç, pedaços, mançana, whisky, wakame, plum-cake, snack-bar, parkinsonianes, basket-average.
Exercici 6

La mecanografia és la tècnica que ens permet escriure sense mirar el teclat utilitzant tots els dits de les nostres dues mans, mitjançant un teclat que contingui el nostre abecedari. Al nostre país utilitzem un teclat amb abecedari espanyol internacional, un tipus de teclat que també serveix per escriure altres idiomes, entre ells: català, francès, anglès, alemany, italià, etc.
P U B L I C I T A T

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys de antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació


Piscines i recs Alabau a l'Escala, matrial per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació

Centre d'operacions