CURSOS INTENSIUS D'ESTIU

INFORMÀTICA - MECANOGRAFIA - EDICIÓ i DISSENY

Saps informàtica?
Edita i dissenya tu mateix!


Cursos intensius d'informàtica

Temari de continguts i matèries

SISTEMES
Suport per a Windows, Mac i Linux. Instal·lació, configuració, actualitzacions, rutes d'accesos, creació d'usuaris, organització de carpetes, etc.

HARDWARE
Estructura dels dispositius que composen un ordinador de sobretaula o un portàtil. Comprovació del hardware de l'equip, components, memòria, processadora, tarja gràfica, só, vídeo, webcam, xarxa, dispositius externs, còpies de seguretat, etc.

SOFTWARE
Instal·lació de programaris i aplicacions, programaris "free" de pàgines oficials, actualitació i configuració de les aplicacions instal·lades, etc.

PROGRAMARIS
Apicacions més utilitzades compatibles amb qualsevol SO, entre ells: editors de textes, reproductors de música, visualitzadors d'imatge, editors multimèdia, reproductors de vídeos, retocs fotogràfics, creadors webs, etc.

NAVEGADORS
Instal·lació de navegadors, configuració i seguretat en la navegació, bloquejadors publicitaris, antivirus per una navegació segura, etc..

SEGURETAT I PROTECCIÓ DEL SISTEMA OPERATIU
El·lecció dels antivirus més adeqüat, instal·lació i configuració.

Demani més informacióP U B L I C I T A T

A L'ESCALA COMPTEM AMB PROFESSIONALS DE TOTA MENA, SI VOLS APARÈIXER EN AQUESTA ZONA, CONTACTA AMB NOSALTRES

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

COMERCIAL SANIMAT

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys de antigüitat a l’Escala. Especialitzada en venda de material de construcció. Reformes de cuines, banys i tot tipus d’accessoris per la llar.

Més informació

Piscines i recs Alabau a l'Escala, matrial per a piscines i manteniment

PISCINES I RECS ALABAU

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment.

Més informació
Centre d'operacions