Grup GC, la comunicación CONTACTE INFORMÀTICA INICI
Facebook de Grup GC Online El Twitter del Grup GC Online El Twitter del Ingeniería Informática LinkedIn del Grup GC Online Instagram del Grup GC Online Los Brogger del Grup GC Online
FORMACIÓ

El 7 de febrer comencen les ‘Classes de informàtica’ al Centre Cívic de Camp dels Pilans

L’Associació de veïns de Camp dels Pilans i el senyor Pedro Torres,en qualitat de representant de l’empresa Grup GC Online, han arribat a un acord de caràcter soci cultural, acord que consisteix en la creació d’un aula informàtica al Centre Cívic Pilans, on s'impartiran “Classes de Informàtica” per als veïns de la Urbanització.
2017-02-01 22:04:09 L’Associació de veïns de Camp dels Pilans i el senyor Pedro Torres,en qualitat de representant de l’empresa Grup GC Online, han arribat a un acord de caràcter soci cultural. Aquest acord consisteix en la creació d’un aula informàtica al Centre Cívic de la urbanització, degudament condicionada, destinada a impartir “Classes de Informàtica” als veïns de la Urbanització Camp dels Pilans, i també, perquè no, a tot aquell que desitgi inscriure’s. Aquestes classes començaran a partir del pròxim dimarts “7 de febrer” al Centre Cívic Pilans.

Tenim un ordinador i no sabem què fer amb ell
El senyor Josep Carreras, president de la junta de la urbanització Camp dels Pilans, i la resta de la junta, veuen aquest acord com un motiu d’avanç, en un moment on el coneixement de les noves tecnologies es fa necessària, imprescindible i important. “Tenim un ordinador i no sabem què fer amb ell”. El coneixement de les tècniques d’utilització de la informàtica mitjançant els diferents dispositius utilitzats actualment (PC, Mac, Portàtils, Tabletes, Mòbils), es fa, cada vegada, més ambigües, desconeguda i fins i tot, d’avorriment, arribant al fet de no saber què fer amb els nostres equips informàtics.

Preocupació: No!; Motivació: Sí!
Un gran número de persones pateixen d’aquest buit informàtic, falta de coneixement de la informàtica, i que no solament li passa a la gent gran, també a treballadors, empresaris, estudiants, etc., que veuen que les exigències que comporten les noves tecnologies, en totes les àrees, casa, treball, vida diària, esport, cultura, ciència, comunicació, etc., avança a una velocitat extremadament ràpida, que no ens dóna temps ni ens permet actualitzar-nos o d’estar al dia. Representa una gran preocupació per a molts, però no obstant això no deuria de preocupar-nos, al contrari, deuria significar una motivació en la decisió d’apuntar-nos quan es presenten oportunitats com aquestes, la que ara tenim a Camp dels Pilans, l’Escala.

Informació
Si voleu apuntar-vos a aquestes classes, podeu adreçar-vos els dimarts i dijous de 11.00 a 13.00 hores al Centre Cívic Pilans per rebre informació al respecte. També podeu trucar als números de telèfons següents: 686 978 696 (Josep Carreras), o 972 776 589 (Pedro Torres).
SI HO DESITJA, POT ENVIAR-NOS ELS SEUS COMENTARIS DES D'AQUEST ENLLAÇ: FORMULARI DE CONTACTE. Gràcies!

P A T R O C I N A D O R S

Copyright © 2016. Tots els drets reservats. Disseny i Desenvolupadors Grup GC