Grup GC, la comunicación CONTACTE INFORMÀTICA INICI
Facebook de Grup GC Online El Twitter del Grup GC Online El Twitter del Ingeniería Informática LinkedIn del Grup GC Online Instagram del Grup GC Online Los Brogger del Grup GC Online
SALA DE PREMSA

Entrevista a Mercè Malé, filòloga, empresaria, professional de les lletres i filla de l'Escala

Grup GC Online, estrena la seva “Sala de Premsa” amb l'entrevista d'una coneguda figura de la societat catalana, Mercè Malé. Amable, educada i atenta... Ens va rebre a la seva casa de Sant Martí d’Empúries i ens va dedicar un moment ple de cortesia. Amb aquesta entrevista hem donat el primer pas a una sèrie de entrevistes de personatges, empresaris, professionals i artistes, que pertanyen o que hagin influït en la nostra cultura. I com qualsevol Sala de Premsa, tots esteu convidats a participar com a “Entrevistat” o “Patrocinadors”. Contacte.
2016-10-09 19:30:27 Una nova era s'inscriu a les activitats del Grup GC Online. Una "taula" per la "Sala de Premsa" que servirà per entrevistar a personatges, empresaris, professionals, artistes, esportistes, polítics, etc., del món de la cultura, les arts, l'esport, la política o del món empresarial.
No sempre tenim la informació que voldríem o desitgem saber. Aquest últims anys han aparegut centenars de pàgines webs destinades a donar informació periodística, o el que és el mateix, "premsa digital". De la mateixa forma s'han creat centenar de pàgines de suport (sobretot si mirem a Youtube) que ofereixen tutorials, consells, secrets i trucs del món informàtic, de les seves eines i del seu funcionament.
Com a empresa de "Comunicació", volem oferir un treball més puntual, que no sigui la repetició de les notícies publicades amb diferent lectura de diferents continguts digital. Encara que no som els únics a Internet, ni de cap manera serem els únics, hem decidit donar aquest pas amb l'ajuda d'un petit grup professional disposat a fer possible aquest projecte: 1 profesional de les lletres, un fotògraf, un tècnic i un centre de Desenvolupador web.

El paper dels Patrocinadors per a cada entrevista
Per tot això necessitem del suport dels patrocinadors que vulguin participar d'aquest projecte, ara us toca a vosaltres, als que visitin aquesta zona, als qui demanin una entrevista, i als que vulguin col·laborar amb la seva empresa, professió o simplement amb el seu nom. Donar-nos a conèixer, compartint des de les vostres xarxes socials, o des de les vostres webs, tot és importan per nosaltres.
Agraïm a Mercè Malé, que ens va permetre aquesta primera entrevista, l'"Entrevista Pilot" de la "Sala de Premsa". Una professional per tots els costats, que va tenir l'amabilitat de obrir-nos les portes de la seva casa i donar-nos tota la informació que ha estat necessària per aquesta entrevista.
Coneix Mercè Malé, no us en penedireu!

SI HO DESITJA, POT ENVIAR-NOS ELS SEUS COMENTARIS DES D'AQUEST ENLLAÇ: FORMULARI DE CONTACTE. Gràcies!

P A T R O C I N A D O R S

Copyright © 2016. Tots els drets reservats. Disseny i Desenvolupadors Grup GC