Grup GC, la comunicación CONTACTE INFORMÀTICA INICI
Facebook de Grup GC Online El Twitter del Grup GC Online El Twitter del Ingeniería Informática LinkedIn del Grup GC Online Instagram del Grup GC Online Los Brogger del Grup GC Online
Notícies

Finalitza amb èxit la primera part de les classes de Informàtica al Centre Cívic Pilans

El passat 2 de març es van donar per finalitzades la primera part de les classes de Informàtica al Centre Cívic de Camp dels Pilans, on la resposta, per part dels participants, ha estat molt positiva, sobretot després del repàs que es van fer amb la intenció de valorar els resultats. A partir d’ara donem per finalitzat el comentari que es produïa en cada classe: “Mai m’havien explicat això”.
2017-03-05 22:53:57 El dijous 2 de març es van donar per finalitzades la primera part de les classes de Informàtica al Centre Cívic de Camp dels Pilans. Després d'un mes, els alumnes van passar una petita prova que va servir per valorar els avenços que s'havien produïts després de 8 classes (durant un mes), i el resultat ha estat molt positiu, tots van participar demostrant que els seus coneixement de cóm fer funcionar el seu equip informàtic ha deixat de ser un tabú.

UNA RESPOSTA VALORADA AMB POSITIVISME

La resposta dels alumnes en aquesta primera etapa d'aquest Curs de Informàtica va estar molt positiva. Tots van donar senyals de trobar-se còmodes amb l'utilització del seu portàtil, exposant un clar enteniment del funcionament del seu equip i del Sistema Operatiu que utilitzen cadascun, ja sigui amb Windows 7, així com amb Windows 10. Tots van experimentar una nova forma d’aprenentatge, tant en contingut o matèria aplicada, com en la tècnica d’ensenyança.

"MAI M‘HAVIEN EXPLICAT AIXÒ"

Durant els transcurs d'aquestes vuit classes, ens va resultar una mica estrany un comentari que conforme avançaven els dies, es convertia en un dit generalitzat: "Mai m'havien explicat això". A més afegien que “és molt útil el material didàctic que utilitzem en les nostres classes, estem aprenen, com mai ho hem fet, ara puc utilitzar el meu ordinador amb més tranquil·litat”.

El temari del nostres curs parteix del coneixement de l'equip que utilitzem, o el que és el mateix, tenir clar què podem fer amb el nostre ordinador, cóm funciona el nostre equip informàtic, com podem fer-ho funcionar amb comoditat i sense cap dubte, i cóm podem treure el màxim profit de tot el que envolta al meu ordinador: teclat, ratolí, so, wifi, impressora, etc. I sobretot i el més important, aprendre a saber donar una solució ràpida davant qualsevol problema o inconvenient que es presenti.

Partint d’aquesta premissa, us informem que a partir del pròxim 7 de març continuarem amb la segona part de les nostres “Classes de Informàtica a partir de cero”. Agraïm als participants, a l’Associació de Veïns de Camp dels Pilans que han fet possible aquestes activitats, i, perquè no, als mestres encarregats d’aquestes classes: Paul Torres, Yolanda Vilagut i Pere Torres.

Si esteu interessats en formar part d’algun grup podeu demanar informació per correu, info@gabinetcomunicacio.es, o per telèfon: 972 776 589. Us esperem!
SI HO DESITJA, POT ENVIAR-NOS ELS SEUS COMENTARIS DES D'AQUEST ENLLAÇ: FORMULARI DE CONTACTE. Gràcies!

P A T R O C I N A D O R S

Copyright © 2016. Tots els drets reservats. Disseny i Desenvolupadors Grup GC