Grup GC, la comunicación CONTACTE INFORMÀTICA INICI
Facebook de Grup GC Online El Twitter del Grup GC Online El Twitter del Ingeniería Informática LinkedIn del Grup GC Online Instagram del Grup GC Online Los Brogger del Grup GC Online
SOCIETAT

Pere Costa, director de “Ca la Chari” celebra el seu aniversari i vol brindar amb tu el pròxim 18 d'octubre

Aprofitant la celebració de la Festa del pernil d'aquest pròxim dissabte.
2014-10-16 10:10:45 Ja estem a la tardor i el nostre Butlletí segueix amb vosaltres, amb notícies, novetats, celebracions i activitats que oferim continuament de les empreses afiliades al nostre directorilescala.com.
Volem agraïr la vostra participació i el fet de col·laborar amb nosaltres publicant els vostres banners i promocions de les vostres empreses i productes.
En aquesta ocasió volem felicitar a Pere Costa, director del Restaurant
"Ca la Chari" de l'Escala, que setmana a setmana va revolucionant el concepte del "restaurant", sobretot el que ell dirigeix.
Diu que fa 3 anys que va decidir portar la direcció d'aquest restaurant familiar, en companyia dels seus pares i del personal que manté amb l'esforç que es necessita avui dia per continuar amb el seu negoci.
Des de la seva entrada no para de imprimir constants renovacions al seu restaurant. Va revolucionar el seu negoci amb idees, promocions, esdeveniments, etc., fins i tot ampliant la seva pressència en internet, potenciant el tràfic de la seva web (pròxima a una renovació d'estils) així com del seu Facebook, on ha aconseguit molts amics, arribant a obtenir un veritable reconeixement a Internet.

Amb aquest motiu s'obsequiarà un còctel durant la Festa del Pernil d'aquest dissabte 18-X

"Estar al dia amb els serveis que oferim, és molt important per nosaltres", diu en Pere, "però el més important ha estat l'acondicionament i el nou aire que li hem imprès al nostre restaurant, perquè ens preocupem per la comoditat dels nostres clients", afirma Pere Costa.
Va donar nous aires a "La Festa del Pernil" un aconteixement que ara per ara, s'ha potenciat en la seva realització, de quasi cada dissabte, i que es tradueix en un exquisit sopar, música en directe, ball, festa, i el que el cos aguanti.
Per últim, dir-vos a tots, que per la pròxima "Festa del dissabte 18" i per cortesia de la direcció del restaurant, tots els assistents seran convidats a gaudir d'un exquisit còctel que s'oferirà amb motiu de la celebració de l'Aniversari del nostre amic Pere Costa. Sobretot, No hi falteu!
Felicitats Pere pels teus 32 anyets i sort amb la teva vida professional!
Són els desitjos de la direcció del Directori d'empreses de l'Escala.
SI HO DESITJA, POT ENVIAR-NOS ELS SEUS COMENTARIS DES D'AQUEST ENLLAÇ: FORMULARI DE CONTACTE. Gràcies!

P A T R O C I N A D O R S

Copyright © 2016. Tots els drets reservats. Disseny i Desenvolupadors Grup GC