Grup GC, la comunicación CONTACTE INFORMÀTICA INICI
Facebook de Grup GC Online El Twitter del Grup GC Online El Twitter del Ingeniería Informática LinkedIn del Grup GC Online Instagram del Grup GC Online Los Brogger del Grup GC Online
FORMACIÓ

S'obre la inscripció a les “Classes d'Informàtica per a totes les edats”

El Grup GC Online de l'Escala ha programat una sèrie de cursos d’Informàtica per al període escolar 2016-2017. Aquests cursos són de matèries diverses, totes elles relacionades amb la Informàtica actual de primera necessitat, Disseny, Edició, Navegació per Internet, etc.
2016-08-30 18:46:33 A l'Escala, s'obre la inscripció per a les "Classes d'informàtica per a totes les edats", que organitza l'empresa "Grup GC Online" (família Torres de l'Escala), al carrer Vilanera, 66, de la Urbanització Camp dels Pilans de l'Escala.
No hi ha límit d’edat, i si voleu aprendre la informàtica com “Déu mana”, solament us teniu que apuntar i elegir la matèria que voleu aprendre, tant si sous principiants, com si ja teniu coneixement de la informàtica. També destacar que aquests cursos van dirigits als alumnes d’Escola o d’Institut que vulguin reforçar aquesta assignatura, distribuïts en grups de 4 alumnes per classe com a màxim, podent triar si voleu les classes en català o en castellà.

DADES D’INTERÈS

  • Matèries a triar.Aquests cursos estan composat per un gran nombre de matèries a elegir (vegeu cartell), entre ells: Sistemes Operatius, Dispositius, Edició i multimèdia i Disseny gràfic.

  • Per a totes les edats. No es limita l’edat dels participants. Podran participar des de nens, joves, persones grans, molt grans, etc., de fet, aquestes classes estan per tots aquells que vulguin aprendre la informàtica “com Deu mana”.

  • Grups de 4 alumnes.Com a màxim, es formaran grups de 4 alumnes per classe, amb la finalitat d’assegurar la efectivitat de l’ensenyança i una millor participació en classe.
  • Quadre de matèries a elegir per les "Classes d'Informàtica per a totes les edats".  • 8 € / hora. S’ha fitxat un preu assequible per a tothom, i es tindrà una consideració especial per a membres d’una mateixa família. En principi, cada alumne participarà d’aquests cursos durant 2 hores setmanals fins el temps de duració de cada matèria o segons el que s’hagi elegit, tenint en compte que cada matèria té una duració diferent.

  • Suport del tutor. Els alumnes rebran suport presencial i remot per part del seu tutor, no solament durant les classes, sinó també amb connexió remota des del seu domicili, en hores convingudes fora de classe.

  • Disseny de l’ensenyament. L’alumne aprendrà la Informàtica amb un sistema d’ensenyament dissenyat pel Grup GC Online, basat en el 80% de pràctica en classe.

  • Domini de dispositius. Es pretén que l’alumne pugui desenvolupar en tot moment rutines que faciliten la utilització de qualsevol dispositiu: PC, portàtil, tableta o mòbil i que aprengui a descobrir tècniques tecnològiques de repetició en la utilització de qualsevol equip informàtic.

  • Desenvolupament en classe. L’alumne deurà portar el seu equip a classe, portàtil, tableta o mòbil, per rebre la respectiva classe que es farà mitjançant un projector dirigit pel tutor amb la participació de tots.

  • Inscripció.La inscripció queda oficialment oberta a partir d’avui 30 d’agost. Per reservar la vostra plaça, truqueu al 972 776 589, o envieu un correu electrònic a: info@gabinetcomunicacio.es,.


Us esperem!
SI HO DESITJA, POT ENVIAR-NOS ELS SEUS COMENTARIS DES D'AQUEST ENLLAÇ: FORMULARI DE CONTACTE. Gràcies!

P A T R O C I N A D O R S

Copyright © 2016. Tots els drets reservats. Disseny i Desenvolupadors Grup GC