Qui som? Què fem?

UN EQUIP PROFESSIONAL AL TEU AVASTGrup GC Online, és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència al món de la Informàtica. Ens trobem a l’Escala, lloc ideal i paradisíac pels amants del turisme, la platja, la vegetació i el descans. Però això no vol dir que des d’aquest petit, però meravellós poble de Catalunya, no es tingui en compte els avenços de les noves tecnologies, on les necessitats informàtiques que es produeixen en el dia a dia, troben solucions en professionals, que puguin oferir i proposar solucions en un mercat que no troba sostre en el seu desenvolupament.

Per més insignificant que sigui la comanda de servei, sempre estem a disposició del client, ja sigui per realitzar un petit treball, com per realitzar un servei d'envergadura. Sigui qui sigui el problema informàtic, no deixem penjat al client, al contrari, busquem la sol·lució més ràpida i adequada a les seves necessitats, facilitant d'aquesta manera, la continuïtat de la seva feina, i com tots sabem, quan depenem dels nostres aparells informàtics, justament en el moment de més necessitat, és quan es produeixen les avaries que impedeixen continuar amb la feina habitual.

Petits inconvenients que es converteixen en grans problemes

Qualsevol petit inconvenients que es produeixi en el funcionament dels vostres equips informàtics, es podrien convertir en grans problemes. Perquè?:

 • El meu Wifi ha deixat de funcionar, no puc connectar-me a Internet i no puc fer res.
 • La meva Impressora no imprimeix, fins ahir va funcionar.
 • El meu Ratolí no respón, i això que és nou!
 • Ha caigut aigua al meu Teclat, i no tinc ningú més.
 • Els meus altaveus han deixat de funcionar, el silenci s'ha fet al meu local.
 • Ahir la meva Pantalla funcionava, avui no s'encén.
 • No me'n recordo de la clau per entrar al meu Mac. Què puc fer?
 • El meu ordinador no s'encèn, no sé que ha pogut passar, no hi ha cap llum. Potser que s'hagi espatllat??
 • El meu ordinador no arranca, apareix una roda donant voltes, però Windows no s'obre. "Jo no he fet res!"
 • Poso el meu Pen (llapis) a l'ordinador i no es veu res, sembla com si s'hagués esborrat tot.
 • He perdut un document de Word, l'havia treballant tot el dia d'ahir, i ara no apareix!
 • A l'Escriptori surt un avís que tinc l'Antivirus caducat, jo no he posat cap!
 • Al meu Navegador surten finestres de publicitat i no puc parar-ho, em sembla que tinc virus.
 • No puc accedir a la meva web, va passar després d'anar-se la llum.
 • El meu correu electrònic no funciona, no puc enviar ni rebre missatges.
 • ... i un llarg etcètera ...

Els clients amb Contracte de Manteniment, gaudeixen de certs privilegis, com per exemple, atenció ràpida i descomptes en les hores de servei.


Inici del curs escolar 2020-2021

Tenim obert la Inscripció als Cursos On Line 2020-2021. La proposta la resumim en tres apartats generals: Sistemes, Informàtica i Mecanografia. Però, a mida que avancem, afegirem altres cursos que tenim preparat per aquest any.
Esperant que sigui del vostre interés, us presentem aquest llistat:

 • Paquets d'Office: OpenOffice, LibreOffice, Word, Excel, PowerPoint, Publisher, etc.
 • Navegadors: Safari, Chrome, Mozilla, Òpera, Internet Explorer, etc.
 • Creació Web: Dreamwever, Bootstrap, HTML, CSS4, PHP, Javascrip, etc.
 • Disseny: Freehand, CorelDraw, Page, Publisher, etc.
 • Retoc fotogràfic: Photoshop.
 • Sistemes Operatius: Windows, iOS, Linux, Android.
 • Informàtica: utilització dels equips informàtics.
 • Extraescolar: Mecanografia, Informàtica i Sistemes Operatius.

Gràcies per visitar la nostra zona virtual, Grup GC Online. És per nosaltres, una grata satisfacció poder ajudar-vos en tot el qui sigui possible!

BREUS CONSELLS

Arrancar i Apagar. Per posar en marxa el teu equip, no és res complicat, busquem el botó d'encés i presionem sobre ell. Però per tancar no és el mateix, cada sistema té el seu menú de tancament. Tancar un equip directament amb el botó d'encés pot crear problemes a l'hora de tornar a obrir-ho. Per tancar l'equip es deurà seguir el procediment adequat, cada sistema compta amb un menú per tancar. Però també podeu tancar el vostre equip des del teclat, mitjançant una combinació de tecles. Provem presionant ALT+F4 (Windows i Linux), o CONTROL+BOTÓ D'OBRIR (Mac), a continuació eligirem l'opció del menú: "Tancar", "Reiniciar", "Suspendre" o "Cancelar".


Organització de les carpetes. Una part molt important que influeix en el bon funcionament del Sistema, comença per la correcta organització i distribució de Carpetes. Qualsevol sistema en la seva pròpia instal·lació porten les principals carpetes d'ús: Escriptori, Documents, Imatges, Música, Vídeos, Descàrregues. La correcta utilització d'aquestes carpetes faran que el nostre equip treballi amb més fluïdesa.


Windows 7 abadonat, ha deixat de tenir suport de Microsoft. Una llàstima, va ser un dels millors Windows, però l'usuari pot continuar amb aquesta versió, sempre que no actualitze el seu sistema a Windows 10. Ho podrà fer amb els seus inconvenients, però podrà continuar amb ell, i encara que Chrome se sumi a aquesta decisió, tenim altres navegadors que es podran utilitzar amb aquesta versió de Windows. Deurem de canviar les opcions de Windows Update i preveure de tenir un antivirus que no sigui de Microsoft.P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació