Qui som? Què fem?

Portem la informàtica a l'EmpordàGrup GC Online, és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència al món de la Informàtica. Ens trobem a l’Escala, lloc ideal i paradisíac pels amants del turisme, la platja, la vegetació i el descans. Però això no vol dir que des d’aquest petit, però meravellós poble de Catalunya, no es tingui en compte els avenços de les noves tecnologies, on les necessitats informàtiques que es produeixen en el dia a dia, troben solucions en professionals com nosaltres, oferint i proposant solucions en un mercat que no troba sostre en la seva evolució.

Per més insignificant que sigui la comanda de servei, estem a disposició del client, ja sigui per realitzar un treball de gran envergadura, així com per realitzar qualsevol tipus de servei que requereixen petites i ràpides solucions. Sigui qui sigui el problema informàtic, no deixem penjat al client, al contrari, busquem la sol·lució més ràpida i adequada a les seves necessitats, facilitant d'aquesta manera, la continuïtat de la seva feina, i com tots sabem, quan depenem dels nostres aparells informàtics, en el moment de més necessitat és quan es produeixen les avaries i els problemes que impedeixen continuar amb la feina habitual.

Petits inconvenients que es converteixen en grans problemes

Aquests petits inconvenients es converteixen en grans problemes, i es quan rebem la trucada:

 • El meu Wifi ha deixat de funcionar, no puc connectar-me a Internet.
 • La meva Impressora no imprimeix.
 • El meu Ratolí no respón, no es mou.
 • Li ha caigut aigua al meu Teclat, què faig?
 • No escolto res amb els meus Altaveus.
 • A la meva Pantalla no es veu res, tot és de color negre.
 • No puc connectar el meu Disc dur, i tinc coses molt importants.
 • El Windows no s'obre, surten files de lletres en blau, no sé perquè. "Jo no he fet res!".
 • He perdut la clau del meu Mac i no puc entrar.
 • El meu ordinador no s'encèn, no sé que ha pogut passar després d'anar-se la llum, potser la Font d'alimentació?
 • He perdut un fitxer de Word que havia estat treballant tot el dia i no ho trobo.
 • A l'Escriptori surt un avís que tinc l'Antivirus caducat.
 • Al meu Navegador surten finestres de publicitat i no puc parar-ho, em sembla que s'ha ficat un virus.
 • No puc accedir a una pàgina web coneguda.
 • El meu correu electrònic no funciona, no puc enviar ni rebre missatges.
 • ... i un llarg etcètera ...

Els clients amb Contracte de Manteniment, gaudeixen de certs privilegis, com per exemple, atenció ràpida i descomptes en les hores de servei, així com en la compra de productes informàtics.


Extraescolar per a les Escoles

També treballem amb les Escoles, oferint classes d’Extraescolars, on donem classes de diverses matèries. Durant el curs passat vam treballar amb l'extraescolar de Mecanografia i degut a l'èxit aconseguit, de cara al curs 2019-2020, ampliarem a les següents matèries: Mecanografia, Informàtica i Sistemes Operatius.

Per altra banda, durant el curs escolar també organitzem cursos per a grups, posant a disposició dels interessats un extens programari que actualment són necessaris en la pràctica i ús de Sistemes Operatius com Mac, Windows i Linux, entre ells us presentem aquest llistat:

 • Paquets d'Office: OpenOffice, LibreOffice, Word, Excel, PowerPoint, Publisher, etc.
 • Navegadors: Safari, Chrome, Mozilla, Òpera, Internet Explorer, etc.
 • Creació Web: Dreamwever, Bootstrap, HTML, CSS4, PHP, Javascrip, etc.
 • Disseny: Freehand, CorelDraw, Page, Publisher, etc.
 • Retoc fotogràfic: Photoshop.
 • Sistemes Operatius: Windows, iOS, Linux, Android.
 • Informàtica: utilització dels nostres equips informàtics.
 • Extraescolar: Mecanografia, Informàtica i Sistemes Operatius.

Gràcies per visitar la nostra zona virtual, Grup GC Online. Amb molt de gust de poder ajudar-vos i solucionar els vostres problemes informàtics!

Temes relacionats

Usuaris de la informàtica. Es podria agrupar en dos grups als que fan ús de la informàtica, els que es pensen que és una "cosa" fàcil i accessible, i els que pensen que és molt complicada i difícil d'entendre, tot això davant un ordinador. En canvi això no passa amb els usuaris de mòbils, és difícil trobar algú que digui que és difícil i complicat aprendre utilitzar aquests petits aparells. Ho remenen i de seguida es troben facilitats per treure-li profit. Siguin els qui siguin les raons, està demostrat que la pràctica constant de qualsevol aprenentatge, ens donarà els coneixement necessari per fer ús de les Noves Tecnologies.


Arrancar i Apagar. Per posar en marxa o tancar qualsevol dispositiu, instintivament busquem el botó que es te que presionar per posar en marxa l'equip, generalment és un botó rodó que es troba a la part superior a sobre del teclat. Encara que aquest botó serveixi per encendre l'equip, no deuria o no és aconsellable utilitzar-ho per tancar. Per aquesta acció de tancar, s'utilitzarà la "Bola d'Inici", que la trobarem a la part inferior-esquerra de la Barra d'Eines, sempre que aquesta barra s'hagi configurat a la part inferior de l'Escriptori.


Organització de les carpetes. Una part molt important que influeix en el bon funcionament del Sistema Operatiu (SO), Mac o PC, comença amb l'organització de les Carpetes. Qualsevol SO en la seva pròpia instal·lació porten les carpetes principals necessàries: Escriptori, Documents, Imatges, Música, Vídeos, Descàrregues. La correcta utilització d'aquestes carpetes faran que el nostre equip treballi amb més fluïdesa.


Windows 7 abadonat. Arriben les alarmes, a partir del Gener pròxim, "Microsoft deixa de donar suport a Windows 7". És una llàstima, una de les millors versions de Windows seguirà el mateix camí de l'històric "XP", del dolent "Vista", i dels altres anteriors. Però això no vol dir que no podrem continuar amb aquesta versió, l'usuari que vulgui pot continuar amb W7, ho podrà fer amb els seus inconvenients, però podrà continuar amb ell, encara que Chrome se sumi a aquesta decisió (tenim Mozilla), així com Windows Defender (tenim altres opcions d'antivirus), Skype (aplicació per videoconferències), les actualitzacions, de vegades necessàries per completar la instal·lació de components, aplicacions i seguretat (no tan necessàries).P U B L I C I T A T

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys de antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació


Piscines i recs Alabau a l'Escala, matrial per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació

Centre d'operacions