Servei Tècnic Informàtic

ASSISTÈNCIA TÈCNICA PER A EMPRESES, PROFESSIONALS I PARTICULARS


Encara que l'experiència assolida represinti un servei segur, mai podem donar per fet que la nostra proposta sigui definitiva. Els fabricants construeixen tecnologies cada vegada més sofisticada i complicada en la seva arquitectura i complexa en el seu funcionament. Tot això resulta incontrolable fins previ estudi del hardware i software de l'equip que entra al nostre taller.

Els nostres serveis
 • Servei informàtic: La llista que donem a continuació, representa una mínima part dels casos que ens arriben. En temes de reparació la llista podria ser interminable:
  • Reparació d'ordinadors: ordinadors de sobretaula i portàtils. PC o Mac. Reparació i sustitució de components.
  • Reparació, recanvi i sustitució de hardware, components i dispositius: Font d'alimentació, memòries, dis dur, placa base, bateria, tarja gràfica, teclat, ratolí, VGA, pantalles, càmeres, usb, so, cablejats, etc.
  • Instal·lació de hardware: Instal·lació i actualització de hardware i dispositius de Sistema i components.
  • Neteja i optimització: Neteja del disipador, ventilador, font d'alimentació i optimització del seu funcionament.
  • Fabricació i instal·lació d'equips: Muntatge d'ordinadors de sobretaula, instal·lació de dispositius interns i externs, configuració d'impressores, escaners, reproductors multimèdia, projectors, wiffi, etc.
 • Sistemes Operatius:
  • Instal·lació de Sistemes Operatius: Windows, iOS i Linux. Actualització, optimització i configuració de presentació, Escriptori, Usuaris, Privacitat, etc.
  • Instal·lació de programes i aplicacions:
  • Paquets editors Multimèdia, textos, imatges, música, vídeos, retocs fotogràfic, programes de disseny, creadors webs, etc.
  • Seguretat i antivirus: Instal·lació de programes d'antivirus, configuració de seguretat i programació de funcionament i servei.
  • Neteja de software: Neteja de virus, cookies, navegadors, virus publicitaris, configuració de seguretat, instal·lació de bloquejadors, activació d'alertes i configuració dels navegadors.
 • Venda d'equips reacondicionats (ordinadors de sobretaula i portàtils): Venda d'equips km0, equips reacondicionats, de segona mà, amb garantia de 1 a 2 anys. Preus econòmics i sorprenent.

RECUPEREM DADES DE DISCS DURS:

 • Discs Durs danyats.
 • Discs Durs esborrats.
 • Discs Durs formatats.
 • Discs Durs després d'eliminar-se les particions.

 • Recuperació de dades:
  • Recuperació de tots tipus de fitxers: documents, imatges, vídeos, música, Base de dades, etc.

DEMANI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS


TEMES RELACIONATS

Tècnic informàtic, és el professional que es dedica a solucionar problemes tècnics en hardware i software dels dispositius que són utilitzats pels usuaris de la informàtica.


L'assistència que ofereix un tècnic davant un problema informàtic, a vegades no té que veure res amb el mal funcionament de l'equip. Un ordinador no funciona sol, també en aquests problemes poden intervenir la impressora, l'escaner, el ratolí, el teclat, la webcam, el router, i fins i tot, l'esgotament de tinta i tòner que impedeix continuar treballant. Doncs, això també és un problema que necessita la intervenció d'un tècnic, encara que no ho sembli.


Les aplicacions o els programes són part important de qualsevol Sistema Operatiu (S.O.), siguin Windows, Mac o Linux, són necessaris per l'execució del treball que l'usuari realitza, fins i tot, es podria dir que un S.O. no és res sense els programes. Què faria un mòbil sense les seves aplicacions?


Quan s'espatlla un Disc durs? Un Disc dur es podria espatllar per molts motius, un d'ells i el més comú es quan es tanca l'ordinador precipitadament per manca de suministre elèctric. La segona i també important, és quan es produeix pujades o baixades de tensió elèctric. En canvi a un portàtil no li passa això ja que porta la seva pròpia bateria. Doncs la solució pels ordinadors de sobretaula: adquirir un SAI (sistema de alimentació ininterrompuda).


Continuarem...


P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació