Assessorament Tècnic

SUPORT TECNOLÒGIC PER EMPRESES, PROFESSIONALS I PARTICULARS


Si algú vol equipar-se informàticament amb la finalitat de crear un negoci, despatx, oficina, o encara que sigui per ús personal, és aconsellable i necessari realitzar-ho mitjançant l'assessorament d'un professional del sector.

És fàcil i ràpid comprar per preu, però no és aconsellable. Vivim moments desbordats per les ofertes atractives, preus extremadament reduïts que resulten sospitosos i que a l'hora de comprar ens fam picar.

No és el mateix comprar equips informàtics destinats a la creació d'un negoci, com per exemple, una Gestoria, que comprar equips per una empresa de Disseny. Un simple exemple us orientarà: "la capacitat en disc d'un fitxer de Word, o d'Excel, mai serà igual o similar a la capacitat que tindrà una imatge que servirà per la creació d'un cartell o pòster".

En base al plantejament anterior, ens preguntem, què característiques tindran els equips per una Gestoria, i que característiques tindran els equips per un Dissenyador? I responem: el dissenyador necessitarà un equip amb més potència, una bona Processadora o CPU, una bona qualitat i quantitat de RAM, un Hard disc d'alta capacitat i velocitat de lectura i escriptura, un Software adeqüat, etc. A tot això es sumarà el tipus de Sistema que s'esculli, Mac o PC, amb el que també està el tema del preu, que en un o l'altre cas, podria variar considerablement. En relació a l'equipament de la Gestoria, no farà falta tenir en compte la potència, encara que sí caldria considerar un mínim necessari.

Nosaltres som una empresa d'informàtica amb experiència i antigüitat, oferim suport i l'assessorament tecnològic. Amb una trucada, un missatge, un WhatsApp, podrà resoldre tots els seus dubtes. No s'ho pensi, i també, si ho desitja, podrà exposar-nos més ampliament la seva consulta utilitzant el nostre Formulari de contacte.

Temes relacionats

Necessita un assessor informàtic? Avui dia, davant la gran complexitat de productes tecnològics, estem convençuts que el suport i l'assessorament tècnic és important, i per força, necessari! No es tracta solament de comprar informàtica, és tracta que el producte funcioni i que compleixi les seves expectatives. El fabricant produeix en sèrie, el programador afegeix el seu funcionament, però mai podran omplir les necessitats dels usuaris, mai podran oferir un producte completament perfecte en tot. Per això es fa important l'assessorament de professionals que puguin orientar i aconsellar en l'adquisició de material informatic, així com també, per solucionar problemes informàtics.


Demà més...Centre d'operacions