Assessorament Tècnic

SUPORT TECNOLÒGIC PER EMPRESES, PROFESSIONALS I PARTICULARS

Si algú vol equipar-se informàticament amb la finalitat de crear un negoci, despatx, oficina, o encara que sigui per ús personal, és aconsellable i necessari realitzar-ho mitjançant l'assessorament d'un professional del sector.

És fàcil i ràpid comprar per preu, però no és aconsellable. Vivim moments desbordats per les ofertes atractives, preus extremadament reduïts que resulten sospitosos i que a l'hora de comprar ens fam picar.

No és el mateix comprar equips informàtics destinats a la creació d'un negoci, com per exemple, una Gestoria, que comprar equips per una empresa de Disseny. Un simple exemple us orientarà: "la capacitat en disc d'un fitxer de Word, o d'Excel, mai serà igual o similar a la capacitat que tindrà una imatge que servirà per la creació d'un cartell o pòster".

En base al plantejament anterior, ens preguntem, què característiques tindran els equips per una Gestoria, i que característiques tindran els equips per un Dissenyador? I responem: el dissenyador necessitarà un equip amb més potència, una bona Processadora o amb suficient GHZ de velocitat; una bona qualitat i quantitat de RAM, un disc d'alta capacitat i velocitat de lectura i escriptura (millor disc SSD); un Sistema Operatiu actual, i més i més i més. A tot això sumarem el tipus d'aparell i sistema: Windows o Mac. En relació a l'equipament de la Gestoria, no farà falta tenir en compte la potència, encara que sí caldria considerar un mínim necessari.

La nostra empresa us podrà ajudar en aquest sentit, i si voleu podeu contactar amb nosaltres mitjançant el nostre Formulari de contacte.

TEMES RELACIONATS

Necessita un assessor informàtic?
Avui dia, davant la gran complexitat de productes tecnològics, estem convençuts que el suport i l'assessorament tècnic és important, i per força, necessari!


No es tracta solament de comprar informàtica, és tracta que el producte funcioni i que compleixi les seves expectatives.


El fabricant produeix en sèrie, el programador afegeix el seu funcionament, però mai podran omplir les necessitats dels usuaris, mai podran oferir un producte completament perfecte en tot. Per això es fa important l'assessorament de professionals que puguin orientar i aconsellar en l'adquisició de qualsevol tipus de material informatic.P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació