Sistemes operatius

Mac, Windows

Aprèn més i millor el funcionament i utilització de qualsevol d'aquests dos sistemes operatius i les seves eines: Explorador, Usuari, Escriptori, Carpetes. Actualitzacions, Seguretat, Antivirus. Manteniment a nivell usuari. Control i neteja de l'equip.

Demaneu més informació

Informàtica

Aplicacions útils

Utilitza les aplicacions necessàries: editors de textes, imatges, música, vídeo. Correus electrònics. Manteniments dels teus navegadors, configuració dels dispositius: impressora, escàners, wifi, teclat, ratolí, webcam, so, àudio, micròfon, bluetooth, teclat.

Demaneu més informació

La Mecanografia

El teclat

Aprendre a utilitzar el Teclat és aprendre la Mecanografia. Suport i orientació en la realització de les pràctiques amb una gran varietat d'exercicis que us ajudaran a conèixer la veritable tècnica de la mecanografia. Facilitem material didàctic personalitzat.

Demaneu més informació

P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació