Curs d'Informàtica

DEMANEU INFORMACIÓConsideracions generals

  • La informàtica forma part de les eines més importants al món de l'educació i formació dels estudiants. Sigui qui sigui els estudis a realitzar, lletres o ciència, la informàtica ocupa un lloc privilegiat al món de l'educació, per totes les edats. La seva disposició està al servei i ús de tots, oferint-nos recursos que ens facilita el seu aprenentatge.

  • Pràctica diària. Si voleu treure profit a la informàtica, es fa necessari aprendre les tècniques més habituals, les tècniques més necessàries i, si cal, les tècniques més complicades, que encara que al principi resultin difícil de realització, amb la pràctica diària al final, tot es fa fàcil.

  • Descobriments. Està demostrat que La informàtica no és difícil, és com qualsevol altra rutina i el menys pintat li pot treure profit, això sí, coneixent prèviament el que es fa. S'ofereix coneixements dels tres Sistemes Operatius que actualment governen els nostres ordinadors: Mac, Windows i Ubuntu. Cadascú amb el respectiu tutorial, característiques del sistema, harward utilitzats, i sobretot, les tècniques de funcionament que serviran d'utilitat per als usuaris. Què passa quan obrim per primera vegada un ordinador:
    • Obrir per primera vegada un dispositiu (ordinador, portàtil, tableta o mòbil), us trobareu amb la primera pantalla, l'Escriptori, sigui (Mac, Windows, o Ubuntu). Com totes les coses, al principi tot és nou, i comencen els dubtes del que toca fer. Els més arriscats ho toquetegen tot. Si no respectem les alertes que van apareixen a mesura que avancem, crearem un mal inici de configurció. La solució per als principians: "si l'alerta no desapareix (un avís en javascript) presioneu la tecla ESC, a continuació si voleu tancar la/es finestra/es, seleccioneu la que voleu tancar, cliqueu ALT+F4 (Windows i Linux), o CMD+W (Mac) i la finestra es tancarà. Fer el mateix amb totes les finestres obertes fins que l'Escriptori torni a estar com al principi".
  • L'ús de les Aplicacions. El Sistema Operatiu no és res sense les aplicacions. Si volem obrir un arxiu d'una aplicació que no s'ha instal·lat prèviament l'aplicació corresponent, no es podrà obrir. El sistema ens preguntarà amb quina aplicació volem obrir-ho i si no s'ha instal·lat prèviament, no podrem obrir l'arxiu. Amb aquest curs, oferim suport de les aplicaciones més impotants i les més utilitzades en la pràctica de la informàtica.Sistemes Operatius

Mac - iOS


Windows - Microsoft


Ubuntu - LinuxP U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació