Curs de Mecanografia

Pràctiques per alumnes amb ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA

Lliçó 12 - Exercicis Classes Virtuals 1

Exercici 1

Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta. Lorem Ipsum ha estat el text estàndard de la indústria des de l'any 1500, quan un impressor desconegut va fer servir una galerada de text i la va mesclar per crear un llibre de mostres tipogràfiques.
Exercici 2

Té les seves arrels en una peça clàssica de la literatura llatina del 45 aC, és a dir, de fa 2000 anys. Richard McClintock, un professor de llatí al Hampden-Sydney College a Virgínia, va buscar una de les paraules més estranyes del llatí, "consectetur", procedent d'un dels paràgrafs de Lorem Ipsum, i cercant informació va descobrir l'orígen veritable.
Exercici 3

Molts paquets d'autoedició fan servir Lorem Ipsum com el seu model de text, i una cerca per "Lorem Ipsum" descobrirà molts llocs web encara a les baceroles. Diverses versions han anat evolucionant al llarg dels anys, a vegades per accident, a vegades a propòsit (inserint humor i coses per l'estil).
Exercici 4

Tots els generadors de Lorem ipsum a Internet tendeixen a repetir un tros determinat tantes vegades com calgui, i això fa que aquest sigui el primer generador real a Internet. Fa servir un diccionari d'unes 200 paraules llatines, combinades amb un grapat de models de frases per generar un Lorem Ipsum que sembli raonable.
Exercici 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec quis maximus libero, non accumsan libero. Donec ac enim tellus. Curabitur pellentesque nisl diam, nec sodales libero consectetur at. Cras et orci vitae lectus efficitur fringilla. Nullam pharetra risus a lacus semper, sed tincidunt quam elementum.
Exercici 6

Aenean hendrerit turpis scelerisque aliquet viverra. Pellentesque pretium elit sit amet dignissim porta. Donec at facilisis justo. Suspendisse malesuada maximus diam sit amet faucibus. Suspendisse sed tortor ipsum. Pellentesque fermentum ut ipsum quis iaculis. Aenean posuere venenatis suscipit.
Exercici 7

Phasellus vitae sapien viverra orci ultricies aliquam. Sed semper, nisi quis aliquam commodo, nulla tellus blandit tellus, quis pharetra ipsum tellus at enim. Proin placerat blandit arcu ac maximus. Praesent consequat urna dui, at mollis purus sagittis sit amet. Donec lobortis dictum orci.
Exercici 8

Cras eu purus vel velit feugiat scelerisque. Proin ultrices felis sed nisi pellentesque suscipit. Suspendisse bibendum ex quis nunc porta, ac suscipit lectus interdum. Curabitur feugiat nulla sed leo posuere pharetra.
Exercici 9

In et porttitor felis, at semper arcu. Cras lacinia ipsum et nisi mollis euismod. Vestibulum aliquam orci consequat, feugiat libero a, sodales ipsum. Mauris posuere arcu id lectus suscipit vulputate. Ut vel sagittis arcu, non scelerisque augue. Maecenas efficitur lorem a turpis imperdiet tincidunt. Ut congue porttitor eros non auctor.
Exercici 10

La tipografia és la tècnica de dissenyar, compondre i imprimir en què s'utilitzen tipus mòbils. També s'anomena tipografia al procediment d'impressió amb formes que contenen, en relleu, els tipus i els gravats que, després de tintats, són aplicats a pressió damunt el paper.
P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació
C E N T R E   D ' O P E R A C I O N S