Curs de Mecanografia

Pràctiques per alumnes amb ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA

Lliçó 13 - Exercicis Classes Virtuals 2

Exercici 1

Error 404 Not Found o pàgina no trobada, és un codi d'estat HTTP on s'indica que el host s'ha comunicat amb el servidor, però que el recurs sol·licitat no es troba disponible en aquell instant o no existeix. El primer 4 indica un error del client, com per exemple la URL no és correcta.
Exercici 2

El maquinari o hardware fa referència a tot allò que podem veure i tocar, d'un equip informàtic, dispossitiu, és a dir, la part física... Com per exemple: el monitor, el teclat, el ratolí, la CPU, els components elèctrics i electrònics, etc.
Exercici 3

El programari o software té l'origen en les idees (Conceptes) i és compost per tot allò que fem servir en el camp de la informàtica, com per exemple: un Sistema Operatiu, un joc d'ordinador, programes de càlcul (Excel), programes de text (Word), etc.
Exercici 4

JavaScript és un llenguatge de programació molt popular, s'utilitza per interactuar amb llocs webs, creació d'aplicacions mòbils, d'escriptori, jocs, entre d'altres.
Exercici 5

Memòria d'Accés Aleatori o RAM (derivada de les sigles en anglès Random Access Memory) d'escriptura acostumen a emmagatzemar un bit de dades a cada estat. Les primeres daten d'entre 1949 i 1952.
Exercici 6

HTTP (Hypertext Transfer Protocol, o Protocol de Transferència d'Hipertext), és un protocol utilitzat per transferir o transportar informació a Internet (WWW, World Wide Web). Els impulsos elèctrics són formats per senyals que corresponen a zero equival a estat off -apagat- o un que equival a on -engegat-.
Exercici 7

L'any 1942, J. P. Eckert i J. W. Muachly, de la Universitat de Pennsilvània, van dissenyar l'Electronic Numerical Integrator And Computer (ENIAC), el primer ordinador de propòsit general programable.
Exercici 8

Un sistema operatiu és un programari bàsic que necessita un equip informàtic per poder treballar, els més coneguts són Windows, Mac Os -Apple-, Linux, Unix, Android, per a dispositius mòbils, entre d'altres.
Exercici 9

Un bit és la unitat base de mesura de la informació i indica la quantitat mínima d'aquesta. Es representa mitjançant dos símbols, els nombres 0 i 1. En electrònica aquests dos nombres són 0 per indicar que no hi existeix corrent i 1 per sí existeix.
Exercici 10

Cabré, M. Teresa et al. Lèxic i neologia. Barcelona: Universitat Pompeu Fabra. Institut Universitari de Lingüística Aplicada. Observatori de Neologia, 2002, 201 p. (Sèrie Monografies, 5). ISBN: 84-477-0821-7. "Els diferents models jurídicolingüístics a Europa". A: Dret lingüístic. Valls: Universitat Rovira i Virgili. Servei Lingüístic; Cossetània Edicions, 2003, p. 45-62 (Eina: 23). ISBN: 84-96035-41.7.
P U B L I C I T A T  ·  P A T R O C I N A D O R S

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys d'antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació
Piscines i recs Alabau a l'Escala, material per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació
Venda de productes informàtics

Magda Prats

Empresa fundada el 1992, ubicada a Torroella de Montgrí. Es dedica a la venda de productes informàtics, recanvis, ordinadors, portàtils, tablets, consumibles i accessoris.

Més informació
C E N T R E   D ' O P E R A C I O N S