Curs de Mecanografia

Pràctiques per alumnes amb ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AMPA

Lliçó 4 - Paraules, frasses, paràgrafs

Exercici 1

la terra es el tercer planeta en distancia respecte al sol. de vegades el coneixem com el planeta blau.
Exercici 2

la lluna es creu que es va formar una mica mes tard que la terra, la teoria mes acceptada es que la lluna es un producte de les restes...
Exercici 3

el sol es un estel situat al centre del sistema solar. la terra i tots els altres planetes del sistema solar orbiten al seu voltant.
Exercici 4

mart es el quart planeta del sistema solar segons la distancia amb el sol i el segon planeta mes petit, despres de mercuri. el coneixem com el planeta vermell.
Exercici 5

saturn es el sise planeta en ordre de proximitat amb el sol i el segon mes gran del sistema solar, despres de jupiter. es classifica com un gegant gasos.
Exercici 6

venus es el segon planeta del sistema solar en ordre de distancia des del sol, el sise en la seva mida. rep el seu nom de la diosa romana de l'amor.
Exercici 7

jupiter es el cinque planeta del sistema solar. forma part dels denominats planetes exteriors ... ofereix una lluentor mes gran durant el transcurs de l'any segons la seva fase.
Exercici 8

mercuri es el planeta del sistema solar mes proper al sol i el mes petit. forma part dels denominats planetes interiors o terrestres.
Exercici 9

neptu es el vuite planeta i el mes allunyat del sistema solar. va ser el primer descobert gracies a les prediccions matematiques.
Exercici 10

la via lactia es una galaxia en forma espiral, on es troba el sistema solar. al seu centre hi ha un forat negre supermassiu. totes les estrelles que veiem en el cel sense ajut de telescopis formen part de la nostra galaxia.
P U B L I C I T A T

A L'Escala comptem amb professionals de tota mena, si voleu que aparegui la vostra empresa, demaneu informació

Comercial Sanimat a l'Escala, tot en material de construcció i reforma

Comercial Sanimat

Comercial Sanimat, empresa de més de 35 anys de antigüitat a l’Escala. Especialitzada en la venda de material de construcció i accessoris per la llar, reformes de cuines i banys.

Més informació


Piscines i recs Alabau a l'Escala, matrial per a piscines i manteniment

Piscines i recs Alabau

Alabau Piscines i Recs. Empresa familiar amb més de 15 anys d’experiència professional en la construcció de piscines, instal·lacions de recs i manteniment de jardins.

Més informació

Centre d'operacions